Im nothing without you♥

Jag har väldigt mycke åsikter om allt. Jag säger om jag tycker olikt än dom andra, mina vänner kan instämma fett mycke om de!
Om nån är dum mot nån så blir jag så fett sur! Jag går fram och säger åt personen som var dum, oftast blir jag utskrattad men jag bryr mej inte, jag vet att jag har gjort nå bra!
 
Har själv varit utsatt för fördommar mm... Fått höra dumma saker om min klädstil, folk har kommit fram till mej och sakt rakt ut att jag har fula kläder, att jag har ful klädstil och så. Men det var när jag var mer "alternativ"  Fattar inte riktigt vad dom personerna tänker med igentligen? Inte en hjärna igentligen, för då är man inte så dum att man säger så till nån annan... 
 
Man SKA inte få höra skit för sin klädstil, musikstil, utseende, om man är tjock eller smal! 
Det är fel fast att man säger att man "skämtar", man sårar ändå den personen. Kallar man nån annan a
nått så kan du räkna med att det följer med han/hon väldigt länge!  Jag och mitt kompis gäng är väldigt nära så vi kan små retas med varann Nu säger jag inte att det är okej, men i vårat "gäng" tar ingen det serriöst.
 
Jag kan sitta och vara på dåligt humör för att nån kanske har sakt att det ska vara så och inte så.
Då kan jag bli väldigt irriterad.
 
Varför kan inte världen bara vara utan allt skit och så, personer som är så sjukt dumma förstår jag mej inte på...
 
Jag tycker att det är fel att folk säger att om man bloggar så får man ta lite skit, det är väl exakt samma sak som om nån var dum mot dej påriktigt!? Det är fan exakt samma sak!
 
Nu tar jag bara några exempel, Nellie Berntsson tillexempel. Hon får massa näthat, egentligen fattar jag inte varför, hon som är så snäll, söt osv.. 
Kan man inte bara låta alla människor vara! Ingen ska vara mobbad, kränkt eller liknande! Folk mår så dåligt pga ask...  Jag har HAFT ask men loggar aldrig in igen sen jag fick massa hat!
 
Kram<3
 
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo